Palvelumme

Tarjoamme monipuolista koulutusta, työpajoja, sparrausta ja sprinttiä kiusaamisväkivaltateemaan liittyen. Kiusaamisväkivaltakokemukset voivat olla juurisyynä moniin erilaisiin elämän vaikeuksiin.

Meillä on vahvaa osaamista myös mielenterveysteemojen koulutuksiin sekä fasilitoimme kanssanne vuorovaikutteisesti vaikeatkin asiakokonaisuudet.

Kiusaamisväkivalta ilmiönä koulutus sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille ja voidaan toteuttaa verkossa ja lähikoulutuksena. Koulutus antaa valmiudet ymmärtää mistä kiusaamisessa on kyse ja millaisia vaikutuksia sillä on ihmisen elämänkulkuun.

Frenemi (R) kiusaamisväkivaltaa kokeneiden työskentelyohjelma antaa valmiudet kohdata, tukea ja auttaa kiusaamisväkivaltaa kokenutta. Koulutus sopii kaikille kiusaamista kouluaikoina kokeneiden kanssa työskenteleville.

Perhe- ja lähisuhdeväkivallan peruskoulutus sopii kaikille, jotka haluavat syventää väkivaltaosaamistaan sekä päivittää ajankohtaista yhteiskunnallista tilannetta mm.lainsäädäntöön liittyen. Koulutus tarjoaa keinot kohdata ja auttaa lähisuhdeväkivaltatilanteessa eläviä ihmisiä.

Mielenterveysosaamisen ajokortti tarjoaa sote, kasvatus- ja ohjausalalla työskenteleville perustason vaadittavan mielenterveysosaamisen työkalupakin. Koulutuksessa syvennytään tunnistamiseen, puheeksi ottamiseen, puuttumiseen silloin, kun kanssaihmisellä on mielenterveyden vaikeuksia.https://www.facebook.com/mielenterveysosaaminen/

Sprint on työyhteisöille suunnattu 3kk:n sparrausjakso, joka tuotetaan palvelumuotoilun avulla. Siinä tutkitaan yhdessä työyhteisön tarpeet edistää toimintakulttuuria ja omaa palvelujen tarjontaa väkivalta- ja mielenterveysteemoihin liittyen. Sprintissä opiskellaan kaksi kokonaista työpäivää, työskennellään ohjatusti ja vahvistetaan koko työyhteisön kiinnittymistä ja tietotaidon kehittymistä

Työnohjaus On tärkeää ymmärtää, että se mitä ei muisteta, sitä toistetaan. Ja se, mikä ei ole tullut yhdessä jaetuksi ja puhutuksi, tulee jonkun kannettavaksi. Taitavat työnohaajamme tuovat vahvalla mielenterveysosaamisellaan yhteisöönne uutta virtaa.

Räätälöidyt koulutuskokonaisuudet kerro meille koulutustarpeesi, räätälöimme teille sopivia kokonaisuuksia laajan osaajaverkostomme avulla.